Yrityssiivous Lohja

YRITYSSIIVOUS, TOIMISTOSIIVOUS JA YLLÄPITOSIIVOUS LOHJALLA

Yrityssiivoukset paikkakunnalla Lohja – IHP tarjoaa laadukkaat siivouspalvelut isoille ja pienille yrityksille. Teemme ylläpitosiivoukset kaikenlaisiin tiloihin, oli kyseessä toimistosiivous, ravintolasiivous, porraussiivous tai siivous muuhun liiketilaan. Meiltä saat myös perusteellisemmat erikoissiivoukset, sekä sopimusasiakkaillemme tarjottavat oheispalvelut. Siivouspalveluitamme on saatavilla myös muualla: Etelä-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

HENKILÖKOHTAISTA PALVELUA ASIAKASTA KUUNNELLEN

Kunnianhimoinen tavoitteemme on tarjota asiakkaallemme parempi palvelu yhteenkään kilpailijaan verrattuna. Jos valikoimastamme puuttuu palvelumuoto, jolle sinulla olisi käyttöä, kerro se meille! Asioilla on tapana järjestyä. Pystymme hoitamaan laajojakin kokonaisuuksia, mutta tuotamme kaikki palvelumme silti pienen yrityksen joustavuudella.

MONIPUOLINEN PALVELUVALIKOIMA

Erikoisalaamme kuuluu toimistosiivous, myymäläsiivous, ravintolasiivous, porrassiivous, erikoissiivous, suursiivous, sekä sopimusasiakkaille ylläpitosiivouksen yhteydessä tarjottavat oheispalvelut. Räätälöimme palvelumme aina asiakkaan toiveet, sekä siivottavan tilan käyttötarkoituksen ja ominaisuudet huomioiden. Siivous kuin siivous – me autamme!

YLLÄPITOSIIVOUS, ERIKOISSIIVOUS, SUURSIIVOUS VAASAN ALUEELLA – ME TOTEUTAMME

Ylläpitosiivous on säännöllisin väliajoin tehtävä siivous, jolla ylläpidetään haluttua puhtaustasoa. Puhtaustasosta sovitaan asiakkaan kanssa, samoin kuin myös siivouksen aikataulusta; se voidaan tehdä esimerkiksi päivittäin, viikoittain, kuukausittain tai muulla sovitulla aikataululla. Välillä tila vaatii ylläpitosiivousta laajempaa ja perusteellisempaa siivousta. Erikoissiivous voi pitää sisällään esimerkiksi ikkunoiden pesun, lattioiden pesun ja vahauksen, sekä tekstiilipintojen ja kalusteiden pesun. Suursiivous voidaan tehdä tietyin väliajoin tai harvemmin aina tarpeen vaatiessa.

KAIKKI SAMAN KATON ALTA – OHEISPALVELUT SOPIMUSASIAKKAILLEMME

Sopimusasiakkaillemme tarjoamme Lohjalla myös erilaisia oheispalveluita, kuten vaihtomattopalvelun, saniteettitarvikepalvelun, kahvilatarvikepalvelun, pesulapalvelun ja viherkasvihuollon. Asiat helpottuvat entisestään, kun saat suuremman osa-alueen toimitilapalveluista suoraan samalta palveluntarjoajalta eli meiltä!

SIIVOUS LOHJALLA? OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!

Räätälöimme palvelumme aina yksilöllisesti asiakkaan toiveita vastaavaksi. Panostamme henkilökohtaiseen ja kokonaisvaltaisesti asiakasystävälliseen palveluun, unohtamatta laadukasta työn jälkeä. Ammattitaito näkyy siinä, että vaativimmissakin erikoissiivouksissa saavutetaan paras mahdollinen lopputulos vahingoittamatta pintoja. Tämä mahdollistuu oikeanlaisten välineiden ja aineiden, sekä osaamistaan jatkuvasti päivittävän ammattitaitoisen henkilökunnan ansiosta.

IHP – Laadukkaat siivouspalvelut yrityksille! Jätä siivous alan ammattitekijälle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

IHP Lohja

Tuotanto

Palvelupäällikkö

Lohja
Mervi Heinonen
040 161 7031
mervi.heinonen(at)ihp.fi

 

Palveluesimies

Lohja
Sisko Kilpeläinen
040 4857 196
sisko.kilpelainen(at)ihp.fi

Käyntiosoite

Kauppakatu 10-12
08100 Lohja

 

Laskutusosoite

Toimittajaohje