Yrityssiivous Rovaniemi

SIIVOUSPALVELUT & TOIMISTOSIIVOUS ROVANIEMELLÄ

IHP tarjoaa joustavaa ja kokonaisvaltaista siivouspalvelua yrityksille Rovaniemen alueella! Meiltä saat aina yhtä laadukasta siivousta, on kyseessä sitten toimistosiivous, ravintolasiivous, toimitilasiivous, myymäläsiivous tai joku muu vaativampi erikoissiivous. Sopimusasiakkaille on mahdollista saada ylläpitosiivouksen yhteyteen oheispalveluita.Toteutamme niin ylläpitosiivoukset kuin sopimussiivoukset aina asiakasystävällisesti, kaikkien toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Kun tarvitset ammattitaitoista yhteistyökumppania Rovaniemellä – ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

YLLÄPITOSIIVOUS TOIVEIDEN JA TARPEIDEN MUKAISESTI

Säännöllisellä ylläpitosiivouksella varmistetaan, että asiakkaan toivoma puhtaustaso pysyy yllä poikkeuksetta. Toteutamme ylläpitosiivoukset täysin yksilöllisesti ja halutun aikataulun mukaan. Otamme huomioon tilan vaativuuden ja vaaditun hygieniatason tapauskohtaisesti. Teemme siivouksen sopimukseen kirjatulla tavalla, joko päivittäin, viikoittain tai kuukausittain – mikä vain asiakkaallemme soveltuu parhaiten! Kun yrityksessäsi on puhtaat tilat, varmistat, että asiakkaat ovat aina tervetulleita ja henkilökunta viihtyy toimistolla viikonpäivästä riippumatta.

ERIKOISSIIVOUS TAI SUURSIIVOUS AMMATTITAIDOLLA

Meiltä löytyy osaaminen sekä tarvittavat, nykyaikaiset välineet viimeistellyn ja parhaan mahdollisen lopputuloksen varmistamiseksi. Kun ylläpitosiivous ei riitä ja tarvitset perusteellisempaa puhdistusta, toteutamme myös suursiivoukset ja erikoissiivoukset. Teemme tarvittaessa niin ikkunoiden pesun, lattioiden pesun, kalusteiden ja tekstiilipintojen pesun sekä vahauksen. Suosittelemme pitämään huolta kaikista pinnoista säännöllisesti. Parhaan, kestävän lopputuloksen saat alan ammattilaisen avulla.

MONIPUOLISET OHEISPALVELUT – KAIKKI SAMALTA TOIMIJALTA

Tarjoamme Rovaniemellä sopimusasiakkaillemme toimitilapalveluita siivouspalveluiden lisäksi. Kun saat palvelut samalta palveluntarjoajalta, kaikki on yksinkertaisempaa, helpompaa ja tehokkaampaa! Meidän kauttamme saat niin saniteettitarvikepalvelut, vaihtomattopalvelut, pesulapalvelut, kahvilatarvikepalvelut kuin viherkasvihuollot. Kysy ihmeessä lisää, luodaan juuri sinulle sopiva palvelupaketti!

JOUSTAVA JA OSAAVA ALAN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI

Löydämme yhdessä taatusti parhaan kokonaisratkaisun yksilöllisesti juuri sinulle. Voimme hoitaa suuriakin kokonaisuuksia pienen yrityksen joustavuudella. Pitkä kokemus ja ammattitaito joustavan palvelumallin kera mahdollistavat räätälöidyt siivouspalvelut. Otamme mielellämme vastaan toiveita uusista palvelumuodoista – kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja huomioimme kaikki palautteet. Pyrimme palvelemaan jokaista asiakastamme paremmin kuin kilpailijamme, sillä asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää.

Toteutamme siivoukset Rovaniemellä ja koko Suomen alueella. On kyseessä yrityssiivous tai sopimussiivous, jätä siivous IHP:lle. Meiltä saat aina yhtä laadukkaat siivouspalvelut!

IHP Rovaniemi

Myynti

Myyntipäällikkö

Rovaniemi
Ville Tuhkanen
040 670 4099
ville.tuhkanen(at)ihp.fi

Käyntiosoite

Moreenikuja 2
90630 Oulu

Laskutusosoite

Toimittajaohje

Tuotanto

Palveluesimies

Rovaniemi
Marja-Terttu Jussila
0400 902 704
marja.jussila(at)ihp.fi

Palvelupäällikkö

Rovaniemi
Mervi Heinonen
040 161 7031
mervi.heinonen(at)ihp.fi