Toimitila- ja oheispalvelut sopimusasiakkaille

Siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme sopimusasiakkaillemme myös erilaiset oheispalvelut toimitiloihin. Ylläpitosiivouksen yhteydessä tarjottavat lisäpalvelut ovat saaneet alkunsa asiakkaidemme toiveiden ja pyyntöjen pohjalta. Palvelut ovat kehittyneet nykyiseen muotoonsa vuosien varrella ja niiden tarkoituksena on vapauttaa asiakkaan resursseja enemmän varsinaiseen työhön.

SANITEETTITARVIKEPALVELU

Palvelumme kattaa kokonaisvaltaisesti koko saniteettihygienian. Etuna palvelussa on, ettet tarvitse huolehtia saniteettitarvikkeista tai niiden toimituksista itse ollenkaan.

VAIHTOMATTOPALVELU

Vaihtomatot edesauttavat tilojenne siistinä pysymistä. Vaihtomattomme ovat laadukkaita ja niitä on saatavilla useita eri värejä ja kokoja, joten meiltä löytyy helposti sopiva vaihtoehto monenlaisiin tiloihin.

KAHVILATARVIKEPALVELU

Valikoimamme käsittää koko päivittäistavarakaupan tuotevalikoiman – kaappiin asti kannettuna. Kerro mitä tarvitset, niin me toimitamme haluamasi tuotteet suoraan paikan päälle.

PESULAPALVELU

Aina puhdasta pyykkiä. Pesulapalvelumme hoitaa kaiken tarvittavan aina satunnaisesta saunapyykin pesusta alkaen, sekä toimittaa puhtaat pyykit takaisin teille.

VIHERKASVIHUOLTO

Viherkasvihuoltomme vastaa kasvien ylläpidosta kasteluineen, lannoituksineen ja vuosihuoltoineen.

Sopimusasiakkuuden edut

Oheispalvelumme ovat sopimusasiakkaidemme käytössä ja ne mahdollistavat asiakkaillemme entistä suuremman toimistopalveluiden osa-alueen keskittämisen samalla palveluntuottajalle – eli meille IHP:lle. Kustannusten lisäksi tämä säästää myös aikaa ja vaivaa, kun yksi yhteyshenkilö vastaa kaikista palveluista.

HelsinkiEspooVantaaTampereTurkuOuluJyväskyläKuopioKouvolaTallinna