Yrityssiivous Turku

YRITYSSIIVOUKSET & TOIMISTOSIIVOUKSET TURUN ALUEELLA

IHP tarjoaa joustavat siivouspalvelut yrityksille Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella. Teemme siivoukset monipuolisen kokemuksen tuomalla vankalla ammattitaidolla, olipa kyseessä säännöllinen ylläpitosiivous tai vaikka kertaluontoinen erikoissiivous. Pystymme hoitamaan suuriakin kokonaisuuksia, mutta tuotamme kaiken palvelumme pienen yrityksen joustavuudella.Kauttamme siivoukset myös muualla Etelä-Suomessa sekä Pohjois-Suomessa, Pohjois-Savossa, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa. Hanki kaikille yrityksen toimipisteille laadukasta siivousta alan ammattilaiselta!

YLLÄPITOSIIVOUS JA OHEISPALVELUT TURUSSA

Säännöllisellä ylläpitosiivouksella huolehditaan tilojen sovitun puhtaustason säilyttämisestä. Puhtaustaso määritellään aina tapauskohtaisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Ylläpitosiivous voidaan tehdä esimerkiksi päivittäin, viikottain tai muulla sovitulla aikataululla. Erikoisalaamme kuuluu mm. porrassiivous, toimistosiivous, hotellisiivous, myymäläsiivous, ravintolasiivous, toimitilasiivous ja sopimuksen mukaan myös muut yrityssiivoukset.

Sopimusasiakkaillemme tarjoamme siivouspalvelun yhteydessä myös erilaisia oheispalveluita, kuten vaihtomattopalvelun ja saniteettitarvikepalvelun. Lisäksi kauttamme on mahdollista saada myös viherkasvihuolto, pesulapalvelu ja kahvilatarvikepalvelu. Mikäli valikoimastamme vielä nyt puuttuu jokin sellainen palvelumuoto, jolle sinulla olisi käyttöä, kerro se meille – asioilla on ollut tapana järjestyä!

KATTAVAT SUURSIIVOUKSET JA ERIKOISSIIVOUKSET

Toisinaan esimerkiksi ylläpitosiivouksen lisäksi saatetaan tarvita perusteellisempaa ja laaja-alaisempaa siivousta. Meiltä saat myös erikoissiivoukset ja suursiivoukset ammattitaidolla tehtynä. Suursiivoukseen voi sisältyä esimerkiksi ikkunoiden pesu, lattioiden pesu ja vahaus, sekä kalusteiden ja mahdollisten tekstiilipintojen perusteellisempi puhdistus ja pesu. Myös suursiivouus voidaan tehdä sovituin väliajoin, mutta voit myös tilata sen tarpeen mukaan.

OHEISPALVELUT

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme myös erilaisia oheispalveluita, jotka säästävät aikaa, vaivaa ja kustannuksia. Asiat helpottuvat huomattavasti, kun saat suuremman osa-alueen toimitilapalveluista suoraan samalta palveluntarjoajalta eli meiltä IHP:llä. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi seuraavat toimitilapalvelut: saniteettitarvikepalvelu, vaihtomattopalvelu, kahvilatarvikepalvelu, pesulapalvelu, sekä viherkasvihuolto.

PALVELU, JOKA RÄÄTÄLÖIDÄÄN SINUN TARPEISIISI

Yksi kunnianhimoisista tavoitteistamme on palvella jokaista asiakastamme paremmin kuin yksikään kilpailjamme – tämä tarkoittaa laadukkaasti ja sujuvalla aikataululla tehdyn työn lisäksi myös joustavaa ja asiakasystävällistä palvelua, joka räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Meiltä löytyy jatkuvasti osaamistaan päivittävä ammattitaitoinen henkilökunta, sekä oikeanlaiset menetelmät ja välineet.

IHP – laadukasta siivouspalvelua yrityksille alueella Turku ja Varsinais-Suomi. Jätä siivous ammattilaiselle. Ota yhteyttä!

IHP Turku

Myynti

Myyntipäällikkö

Turku
Hannu Lindroos
040 5034 072
hannu.lindroos(at)ihp.fi

Käyntiosoite

Tierankatu 7
20520 Turku

Laskutusosoite

Toimittajaohje

Tuotanto

Palveluesimies

Turku
Jonna Varjonen
040 548 2449
jonna.varjonen(at)ihp.fi

Palvelupäällikkö

Turku
Mervi Heinonen
040 161 7031
mervi.heinonen(at)ihp.fi

 

Palveluesimies

Turku
Maria Lankinen
040 922 3235
maria.lankinen(at)ihp.fi