Ylläpitosiivous yrityksille

Ylläpitosiivous on säännöllisin väliajoin tapahtuvaa siivousta, jolla ylläpidetään sovittua puhtaustasoa

Puhtaustaso määritellään yhdessä asiakkaan kanssa ja sen määrittelyssä otetaan huomioon asiakkaan toiveiden lisäksi myös tilan käyttötarkoitus ja hygieniavaatimukset. Ylläpitosiivous tehdään sovituin väliajoin esimerkiksi päivittäin, viikottain tai kerran kuukaudessa. Myös muunlainen aikataulu asiakkaan toiveiden mukaan onnistuu.

Laadukas yrityssiivous onnistuu esimerkiksi paikkakunnalla Helsinki ja muualla pääkaupunkiseudulla. Toimialueenamme on koko Etelä-Suomi, Pohjois-Suomi, Pohjois-Savo, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Pohjanmaa ja Varsinais-Suomi.

Tarjoamme siivouspalvelut kaikenkokoisille yrityksille; meiltä löytyy valmiudet ja joustavuus huolehtia sekä isojen, että pienien tilojen siisteydestä. Ylläpitosiivouksen lisäksi saat meiltä tarvittaessa myös perusteellisemmat erikoissiivoukset ja suursiivoukset, joihin voi kuulua esimerkiksi ikkunoiden pesu ja lattioiden perusteellinen pesu ja vahaus, sekä tekstiilien ja kalusteiden pesu.

Perinteisten siivouspalveluiden lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman oheispalveluita. Tilaustasoa määritellessä otetaan huomioon hygieniavaatimukset, toimitilojen ikä ja pintamateriaalien kunto, sekä tilojen käyttötarkoitus- ja käyttöaste.

Ammattitaitoinen siivous asiakasta kuunnellen

Jokainen yksittäinen siivous hoidetaan samalla huolellisuudella ja ammattitaidolla, olipa kyseessä millainen tila tahansa. Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme pyrkineet rakentamaan kattavan palvelutarjonnan, jota päivitämme aina kysynnän kasvaessa. Mikäli valikoimastamme puuttuu palvelumuoto, jolle sinulla olisi käyttöä, kerro se meille; asioilla on tapana järjestyä! Kunnianhimoinen tavoitteemme on palvella jokaista asiakastamme paremmin kuin yksikään kilpailijamme.

Kun tarvitset ammattitaitoista yrityssiivousta – ota yhteyttä!

HelsinkiEspooVantaaTampereTurkuOuluJyväskyläKuopioKouvolaTallinna